Privé events

Huwelijk

Vier de liefde!

Vrijgezellenfeestje

Neem in stijl afscheid van je vrijgezellenbestaan. Nog een keer even goed feesten voordat je eeuwige trouw gaat beloven. Samen met jouw vrienden en vriendinnen even lekker gek doen en de tijd van je leven hebben, dat is een korte samenvatting van een top vrijgezellenfeest. Cloud Nine Events stelt graag een spetterend programma samen om nog even een keer helemaal los te gaan.

Trouwen

Jullie mooiste dag aan het plannen? Dan staat vooral samen genieten centraal. Genieten op een mooie, waar dan ook op aarde, met al jullie familie en vrienden.

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een bruiloft, iets wat wij graag voor je doen! Richt jij je vooral op je mooie speech en hoe jij jouw partner die dag gaat verrassen, dan doen wij de rest. Met Cloud Nine Events brengt je die dag richting de zevende hemel!

Jubilea

Belangrijke gebeurtenissen verdienen in het leven extra aandacht. Ben je al jarenlang gelukkig samen en mag je jouw huwelijk inmiddels een tinnen, koperen, zilveren kleur geven? Vier de liefde en nodig iedereen uit die in de afgelopen jaren veel voor je heeft betekend om met elkaar mooie herinneringen op te halen.  

PRIVE events

Er is altijd een goede reden voor een bruisend feestje! Ontspan en laat alles aan ons over. Maak nieuwe, prachtige herinneringen, samen met iedereen die je lief is.
Verjaardagsfeest met confetti
Jarig!
Omdat je maar 1 keer per jaar jarig bent...
Kids
Tijd voor een feestje!
Locatie met decoratie voor huwelijksfeest
Huwelijk
Vier de liefde!