Privé events

Kids

Tijd voor een feestje!

Gender reveal party

Blauwe of roze muisjes? Het is een enorm spannend en feestelijk moment; erachter komen wat het geslacht van jullie baby wordt. En hoe tof is het dan om al jullie vrienden en familie uit te nodigen voor de grote onthulling. Een voorproefje op de babyshower is de gender reveal party. Cloud Nine Events brengt jullie alvast op een roze eehhh of toch misschien blauwe wolk!

Babyshower

Surprise! Verras de aanstaande moeder met een dag vol vriendinnen, oude babyfoto’s en tafels vol lekkers. Laat haar verwend worden met mooie cadeaus en ook tussendoor nog even oefenen hoe je luiers goed verschoond. Gezellig en nuttig tegelijk ;) Neem heerlijk een dag de tijd ‘mom to be’ nog even te laten genieten van het zwanger zijn voordat de kleine zich aandient.

Kinderfeestje

Loopt jouw kindje al op aarde en is hij/zij weer een jaartje dichterbij volwassen zijn? Geniet met alle vriendjes en vriendinnetjes van alles wat er bij een kinderfeestje hoort; ballonnen, slingers en vooral veel lekkers. Met een Cloud Nine Events kinderfeestje kan je op school aankomen ;)

PRIVE events

Er is altijd een goede reden voor een bruisend feestje! Ontspan en laat alles aan ons over. Maak nieuwe, prachtige herinneringen, samen met iedereen die je lief is.
Verjaardagsfeest met confetti
Jarig!
Omdat je maar 1 keer per jaar jarig bent...
Kids
Tijd voor een feestje!
Locatie met decoratie voor huwelijksfeest
Huwelijk
Vier de liefde!