Business events

Relatie events

Leer jouw klanten beter kennen op een relatie event
Een van de belangrijkste onderdelen van een event is het netwerkgedeelte. Hét moment waarop jij en jouw gasten elkaar vinden en ervaringen met elkaar kunnen delen. Echter is er niet altijd veel ruimte binnen een programma om goed te kunnen netwerken. Als je jouw klant echt beter wilt leren kennen dan speel je hier als bedrijf op in door het organiseren van een relatie event.

Netwerken met uw relaties

Je kunt hierbij denken aan events zoals een klantendag, jubilea of afscheidsreceptie van een belangrijk persoon binnen jullie bedrijf. Op elk van deze gelegenheden nodig je jouw relaties uit om weer eens goed bij te praten, te horen wat er bij hen speelt en ze toch ook wel een beetje in de watten te leggen. Dit kan uiteraard ook gelden voor jouw werknemers, die je bij een jubilea of afscheidsreceptie in het zonnetje kunt zetten.

Faciliteer het samenkomen en verbinden

Cloud Nine Events helpt je graag de relaties te versterken door het faciliteren van een hele mooie en waardevolle netwerkdag. Deze dag wordt tot in de puntjes verzorgt zodat jullie kunnen doen wat echt belangrijk is en dat is met elkaar samenkomen en verbinden.

Voorbeelden

Klantdagen
Jubilea zoveel jaar in dienst
Jubilea zoveel jaar bestaan
Afscheidsrecepties

business events

Kennis event
Kennis events
Verspreid jouw waardevolle kennis met de doelgroep
Relatie events
Leer jouw klanten kennen op een relatie event
bedrijfsfeest zakelijk event
Bedrijfsfeesten
Bedrijfsfeesten zijn een must!