Cloud wie?!

‘Being on Cloud Nine’ ofwel ‘in de zevende hemel zijn’ is uitgangspunt voor elk event 

Passie voor organiseren

‘Being on Cloud Nine’ is een Engels gezegde wat ‘in de zevende hemel zijn’ betekent. Het wordt ook wel omschreven als ‘a high state of happiness’. Een gezegde en gevoel wat mij als persoon erg aanspreekt.

Sinds kleins af aan heb ik, Kelly Heij, een passie voor organiseren. Ik heb Cloud Nine Events opgericht om mooie high end events neer te kunnen zetten.
Een Cloud Nine event is meer dan een event alleen. Het staat voor een moment van verbinding en verrijking, een beleving die je lang op een positieve manier zal bijblijven. Of dit nu een zakelijke of privé aangelegenheid is.
De behoeftes van de doelgroep, jouw klant, staan centraal. Klanten vertellen je tijdens een event praktisch hoe je nog succesvoller kunt zijn en daarom moeten we goed naar hen luisteren. Goed uitgedachte events dragen zakelijk gezien bij aan de groei van het bedrijfsresultaat en de bedrijfscultuur. Het laat jouw klant of werknemer het DNA van het bedrijf zien en hen hier onderdeel van worden.

Wanneer het om een privé event gaat, ligt de focus op het creëren van een ultieme beleving waar jij en jouw gasten nog lang met heel veel plezier op terug kunnen kijken. Vier het leven!

Wat doet Cloud Nine Events dan precies?

Wij verzorgen het event, van de voorbereiding-uitvoering tot de evaluatie. Meedenken met de strategie of het creatieve gedeelte is iets wat wij ook graag doen.
We nodigen je uit om eens lekker te brainstormen, de doelen duidelijk op papier te krijgen en jouw klant/ gast na het event met een happy gevoel naar huis te laten gaan!
Meer weten over mijn achtergrond? Check hier mijn LinkedIn profiel!

Ik wens je een heel mooi event toe!

Kelly